Volkstuinvereniging Heerenveen

Samen tuinieren…

VTVH_2012_IIIOnderstaand vindt u de tarieven voor het huren van een volkstuin.

De tarieven zijn per perceel weergegeven. Ieder jaar in december wordt de nota aan de huurders verstuurd, deze nota moet vervolgens voor 1 januari betaald zijn. De huur wordt dus een jaar vooruit betaald. Er worden maximaal 2 percelen per persoon (of stel) toegekend.

Per perceel (100m2):

Huur: €34,00 per jaar.

Lidmaatschap: €2,50 per jaar.

Borg per perceel: €50,00.

– Borg per opstal: €50,00.

Eenmalige inschrijfkosten: €5,00.

Bij een correcte oplevering na de beëindiging van het huurcontract wordt de borg retour gegeven.

Frezen

De Stichting Volkstuinvereniging is in het bezit van een frees die door de vereniging gebruikt wordt voor het frezen van percelen.

Uw tuin kan door de beheerder gefreesd worden tegen een vergoeding. Het tarief is 25 euro voor 100 m2. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u met onderstaande link contact opnemen;

Secretaris: Nelleke Horst secretaris@vtvh.nl

Beheer- en tuinzaken: Henk Mulder henderikusmulder@online.nl

Grond en zand
U kunt via de vereniging ook grond en zand bestellen voor ophoging van uw perceel. De prijs van de compostgrond door Lolkema geleverd kost de leden 21 euro /m3, bestelt men 10 m3 of meer, dan geldt een prijs van €19,50 /m3. U kunt uw bestelling doorgeven via secretaris@vtvh.nl