Volkstuinvereniging Heerenveen

Samen tuinieren…

VTVH_2012_IIIOnderstaand vindt u de tarieven voor het huren van een volkstuin.

De tarieven zijn per perceel weergegeven. Ieder jaar in december wordt de nota aan de huurders verstuurd, deze nota moet vervolgens voor 1 januari betaald zijn. De huur wordt dus een jaar vooruit betaald.

Er worden maximaal 2 percelen per persoon (of stel) toegekend.

Per perceel (100m2):

Huur: €34,00 per jaar.

Lidmaatschap: €2,50 per jaar.

Borg per perceel: €50,00.

– Borg per opstal: €50,00.

Eenmalige inschrijfkosten: €5,00.

Bij een correcte oplevering na de beëindiging van het huurcontract wordt de borg retour gegeven.

Frezen
Er is eveneens de mogelijkheid dat uw tuin gefreesd wordt tegen een vergoeding. Het tarief voor afgelopen jaar was 35 euro voor 100 m2. Uw tuin is dan helemaal klaar voor de aanvang van het seizoen. Heeft u vragen of interesse m.b.t. het frezen van uw tuin? U kunt hiervoor contact opnemen met dhr. Hogeling via het nummer 06-15832801.

Grond en zand
U kunt via de vereniging ook grond en zand bestellen voor ophoging van uw perceel.
De prijs van de compostgrond door Lolkema geleverd kost de leden 20 euro /m3, bestelt men 10 m3 of meer dan geldt een prijs van €18,50 /m3.

U kunt uw bestelling doorgeven via secretaris@vtvh.nl