Volkstuinvereniging Heerenveen

Samen tuinieren…

Algemene informatie

VTVH_2012_VLid worden van Volkstuinvereniging Heerenveen?

Hoewel we graag nieuwe leden verwelkomen, willen we toch ook wijzen op de realiteit van het volkstuinieren. Bent u werkelijk bereid de tuin een plaats in uw agenda te geven?

Wie nu al jongleert met schaarse vrije uurtjes, kan er beter twee keer over nadenken voordat men een volkstuin neemt. Want een tuin vraagt gedurende alle seizoenen wekelijks onderhoud.

Bent u zoch bewust van de tijd die deze mooie hobby in beslag neemt en gaat u er voor? Dan verwelkomen wij u van harte bij onze vereniging! Neemt u gerust contact op met het bestuur van onze vereniging om u in te schrijven of om meer informatie te vragen. Wellicht zijn er momenteel vrije tuinen en kunt u direct starten met uw tuin. Zijn alle tuinen bezet? Geen nood, dan schrijven wij u graag in op onze wachtlijst. We nemen dan contact met u op wanneer er een tuin voor u vrij is gekomen.

Op deze website kunt u ook al het een en ander aan informatie vinden over het huren en onderhouden van een volkstuintje, bladert u gerust eens door onze foto’s, de nieuwsberichten, de tarievenpagina of bekijkt u eens ‘onze regels’ om te kijken wat er allemaal mogelijk is met uw toekomstige tuin. Ook de kennisbank bevat interessante artikelen om eens door te lezen…

We hopen u als nieuw lid te mogen verwelkomen!